AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü birini görmek

Kahve falında başörtülü birini görmek

Kahve falında başörtülü birini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında lacivert başörtü takmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başörtü takmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında başkasına başörtü vermek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtü ütülemek adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü insanlar görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınını başörtülü görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir