AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını başörtülü görmek

Kahve falında bir yakınını başörtülü görmek

Kahve falında bir yakınını başörtülü görmek yetki ve söz sahibi olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, takdir toplayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınını başörtülü gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında bir yakınını başörtülü görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında mavi başörtü örtmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık başörtü görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtü takmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtülü insanlar görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında açık birini başörtülü görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtü görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir