AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü ütülemek

Kahve falında başörtü ütülemek

Kahve falında başörtü ütülemek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtü ütülemek gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Kahve falında başörtü ütülemek gücünün ve şansının yaver gideceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyi ütülemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbise ütülemek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz ütülemek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise ütülediğini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap ütülemek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir