AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü hediye almak

Kahve falında başörtü hediye almak

Kahve falında başörtü hediye almak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kendi işinin patronu olunacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtü hediye almak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında hediye başörtü almak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtü hediye almak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtü açmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işaret eder.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk başörtü görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başörtülü olmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüyü açmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir