AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtülü kadın görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında başörtülü kadınlar görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtülü kadın görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, işlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü bir kadın görmek elinin darlık görmeyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü erkek görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık birini başörtülü görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir