AnaSayfa / Genel / Kahve falında basket potası görmek

Kahve falında basket potası görmek

Kahve falında basket potası görmek alım gücünün zayıflamayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında basket potası gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında basket potası görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında basketbol potası görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basket oynadığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında basketçi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında basket oynamak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında basket topu oynamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basket maçı izlemek bereketin ve verimin olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında basket atmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir