AnaSayfa / Genel / Kahve falında basket maçı izlemek

Kahve falında basket maçı izlemek

Kahve falında basket maçı izlemek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, gülmeye hasret kalacağına, mal sahibi olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basket maçı izlemek gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Kahve falında basket maçı izlemek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında basket maçına gitmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basketçi görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basket atamamak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında basket atmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında basket oynamak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında basket oynadığını görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basket topu oynamak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir