AnaSayfa / Genel / Kahve falında basket oynamak

Kahve falında basket oynamak

Kahve falında basket oynamak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basket oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında basket topu oynamak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basket oynamak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında basket oynadığını görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında basket atmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına yorulur.

Kahve falında basket potası görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basket maçı izlemek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basket atamamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında basketçi görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir