AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketçi görmek

Kahve falında basketçi görmek

Kahve falında basketçi görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, başa iş açacağına, aile hayatının hayır getireceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında basketçi gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında basket atamamak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında basket potası görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında basket atmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basket maçına gitmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında basketçi görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine alamet eder.

Kahve falında basket maçı izlemek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, ekmeğinin verimli olacağına alamet eder.

Kahve falında basket oynamak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basket topu oynamak işlerinin daha da iyi olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir