AnaSayfa / Genel / Kahve falında basket oynadığını görmek

Kahve falında basket oynadığını görmek

Kahve falında basket oynadığını görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sonuçtan memnun kalacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, refah düzeyinin artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında basket oynadığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Kahve falında basket oynadığını görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basket atmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında basket maçı izlemek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basket oynamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında basket maçına gitmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basket atamamak her şeyi kuralına göre yapacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında basket potası görmek maddi olarak zarar edileceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulur.

Kahve falında basketçi görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir