AnaSayfa / Genel / Kahve falında basket atmak

Kahve falında basket atmak

Kahve falında basket atmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, çok zor günler yaşayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basket atmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında basket atmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında basket maçına gitmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında basket oynadığını görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Kahve falında basket potası görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basket topu oynamak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında basket oynamak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hayatını yoluna koymaya rivayet etmektedir.

Kahve falında basket atamamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında basketçi görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir