AnaSayfa / Genel / Kahve falında basini kapali görmek

Kahve falında basini kapali görmek

Kahve falında basini kapali görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, başarıların devamlı olacağına, gönül gözünün açılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında basini kapali gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında basini kapali görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında baska birini öpmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında basörtülü görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi su basmış görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su basmış ev görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskasiyla beraber olmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir