AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasiyla beraber olmak

Kahve falında baskasiyla beraber olmak

Kahve falında baskasiyla beraber olmak istediği makama geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, helal lokmalar yiyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında baskasiyla beraber olmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında baskasiyla beraber olmak içinin hafifleyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baska birini hasta görmek adını aklamayı başaracağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tıka basa tatlı yemek kendi işini kurup başına geçeceğine, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baska birini öpmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında basini kasimak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında baskan görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir