AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüksekten düşmek

Kahve falında başkasının yüksekten düşmek

Kahve falında başkasının yüksekten düşmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, işinden evine gidip geleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksekten düşmek gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında yüksekten havuza düşmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, mesleğinde atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten suya düşmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek mutluluğun aileye geri döneceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir