AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, çok hayır duası alacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek musibetlerin yaşanacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ilerleyemeyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir