AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yanında yatmak

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak ev sahibi olunacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında ölü yanında yatmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yanında yatmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak böylece hayata yeniden sarılacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanında yatmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir