AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına inanılır.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlemek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut kılı temizlemek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek dualarına karşılık alacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında vücudunun kıllarını temizlemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir