AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kıl çekmek

Kahve falında vücudunda kıl çekmek

Kahve falında vücudunda kıl çekmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çekmek gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında vücudundan kıl çekmek maceralara atılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çekmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu kıllı kadın görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta siyah kıl görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir