AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu kıllanmış gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında vücudunu kılsız görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, malına gelecek zarara rivayet eder.

Kahve falında vücut kılı görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek sorunlarının tamamen biteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kıllanma görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı vücut görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir