AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üstünde yılan görmek

Kahve falında başkasının üstünde yılan görmek

Kahve falında başkasının üstünde yılan görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hayırlı haberler alınacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının üstünde yılan gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlar altında ezileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı üstünde görmek istediği yola çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstünde yılan görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir