AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünde yılan görmek

Kahve falında birinin üstünde yılan görmek

Kahve falında birinin üstünde yılan görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üstünde yılan gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Kahve falında üstünden yılan atmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın üstünden geçmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek kötü olayların meydana geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hem yıpranacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde yılan görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Kahve falında kar üstünde yılan görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir