AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin üstünde yılan görmek

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yılan gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstünden atlamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yatak üstünde yılan görmek rahat erileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, darda kalacağına delalet eder.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek canlanacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde yılan görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir