AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı üstünde görmek

Kahve falında yılanı üstünde görmek

Kahve falında yılanı üstünde görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı üstünde gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yatak üstünde yılan görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işarettir.

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün üstünde yılan görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üstünde yılan görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir