AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstünde yılan görmek

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, düzeninin bozulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında taşların üstünde yatmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde durmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde oturmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işarettir.

Kahve falında taşların üstünde yürümek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde yatmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalettir.

Kahve falında taş üstünde namaz kılmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında taş üstünde yazı görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir