AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, kişinin kazancının artacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek yapılan işte ustalaşılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde namaz kılmak kendisiyle de gururlanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde su görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir