AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde tükürük görmek

Kahve falında yerde tükürük görmek

Kahve falında yerde tükürük görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, biraz dinleneceğine, ortağından ayrılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde tükürük gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Kahve falında yerde tükürük görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükürük kusmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tükürük yutmak sayılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tükürük görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükürük yemek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tükürükte kan görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir