AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürük yutmak

Kahve falında tükürük yutmak

Kahve falında tükürük yutmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükürük yutmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tükürük yutmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında tükürük yemek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tükürük görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde tükürük görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tükürük kusmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Kahve falında tükürükte kan görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir