AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürükte kan görmek

Kahve falında tükürükte kan görmek

Kahve falında tükürükte kan görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükürükte kan gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında tükürükte kan görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürük yemek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde tükürük görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında tükürük görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tükürük kusmak sağlığının da yerine geleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürük yutmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, yanlış işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir