AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürük yemek

Kahve falında tükürük yemek

Kahve falında tükürük yemek sorunların üstüste geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kadim dostlar edineceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükürük yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Kahve falında tükürük yemek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tükürükte kan görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında tükürük kusmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde tükürük görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tükürük yutmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında tükürük görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir