AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürük kusmak

Kahve falında tükürük kusmak

Kahve falında tükürük kusmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, şansının da döneceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kazancında artış olacağına, hastalıkların uzak duracağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında tükürük kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında tükürük kusmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında tükürük yutmak mal ve mülk sahibi olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tükürük görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde tükürük görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürük yemek yeni yollara girileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tükürükte kan görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir