AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürüklü öpüşmek

Kahve falında tükürüklü öpüşmek

Kahve falında tükürüklü öpüşmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Kahve falında tükürük kusmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında tükürük yutmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Kahve falında tükürükte kan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde tükürük görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tükürük görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükürük yemek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir