AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye tokat atmak

Kahve falında anneye tokat atmak

Kahve falında anneye tokat atmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, her istediğini elde edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, yüklü siparişler alacağına, kötü haberler alınacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında anneye tokat atmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında annesine tokat atmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında anneye tokat atmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Kahve falında şeytana tokat atmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızına tokat atmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kendine tokat atmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, rütbenin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak maddi kayıpların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir