AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter görmek

Kahve falında ter görmek

Kahve falında ter görmek yuva kuracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ter gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında terli atlet görmek gelirinin de artmayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet eder.

Kahve falında ter silmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü terli görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek paraya ve mala kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terli el görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işarettir.

Kahve falında terli birini öpmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına inanılır.

Kahve falında ter koklamak malını ve parasını kaybedeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında terlemiş bebek görmek emrinde insan çalıştıracağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir