AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlı tarak görmek

Kahve falında saçlı tarak görmek

Kahve falında saçlı tarak görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlı tarak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında taraktan saç temizlemek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarakta saç görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında tarakla saç taramak daha büyük işler için bir örnek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saç tarağı görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını tarakla taramak rızkının çeşitleneceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlı tarak görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında saç ve tarak görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir