AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sütyenini görmek

Kahve falında başkasının sütyenini görmek

Kahve falında başkasının sütyenini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sütyenini gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında sütyenler görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sütyen askısı görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mavi sütyen görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen kopçası görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, haram mal yiyip içeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık sütyen görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen satmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir