AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen giydiğini görmek

Kahve falında sütyen giydiğini görmek

Kahve falında sütyen giydiğini görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında sütyen giydiğini gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında siyah sütyen giymek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen giydirmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen giymek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi sütyen giymek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütyenini kaybetmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sütyen taktığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen hediye etmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir