AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen satmak

Kahve falında sütyen satmak

Kahve falında sütyen satmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalettir.

Kahve falında sütyen satmak gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sütyen satmak ticaret ehli kimse olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sütyen görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen askısı görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi sütyen görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında külot sütyen görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında sütyen yemek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen değiştirmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyenini kaybetmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir