AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen askısı görmek

Kahve falında sütyen askısı görmek

Kahve falında sütyen askısı görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen askısı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında sütyen askısı görmek yarınlarına umutla bakacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında askıda ceket görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında askılı elbise giymek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalettir.

Kahve falında elbiseyi askıda görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askılı çanta görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında askıda elbise görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet askısı görmek eşlerin ayrılacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askıda kalmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir