AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen kopçası görmek

Kahve falında sütyen kopçası görmek

Kahve falında sütyen kopçası görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, zenginlik kazanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sütyen kopçası gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda önünüzde açılan yolda yürümeniz gerekebilir.

Kahve falında sütyen kopçası görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen satın almak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı sütyen görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sütyen ve külot görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyen dikmek büyük takdir toplanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dantelli sütyen görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen taktığını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalet eder.

Kahve falında sütyenli kadın görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir