AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık sütyen görmek

Kahve falında yırtık sütyen görmek

Kahve falında yırtık sütyen görmek onu borçtan kurtaracağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık sütyen gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Kahve falında yırtık sütyen görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli sütyen görmek takdir toplayacak işler yapacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalettir.

Kahve falında sütyen görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen ve külot görmek kötü günlerin geride kalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sütyenle görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret eder.

Kahve falında sütyenini kaybetmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında birine sütyen vermek büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir