AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk sütyen görmek

Kahve falında rengarenk sütyen görmek

Kahve falında rengarenk sütyen görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk sütyen gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sütyenini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri sütyen görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah sütyen görmek belaya ve derde düşeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz sütyen görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyen takmaya çalışmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sütyen askısı görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen giymek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir