AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sütyen görmek

Kahve falında mavi sütyen görmek

Kahve falında mavi sütyen görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi sütyen gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Kahve falında mavi sütyen giymek istediği evde oturacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi sütyen görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sütyen kopçası görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında sütyen hediye etmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı sütyen takmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında renk renk sütyen görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sütyenli görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir