AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının su içtiğini görmek

Kahve falında başkasının su içtiğini görmek

Kahve falında başkasının su içtiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, hasret gidereceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının su içtiğini gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine su içirmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında avuçla su içirmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu oda görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok su içtiğini görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim derdi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir