AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok su içtiğini görmek

Kahve falında çok su içtiğini görmek

Kahve falında çok su içtiğini görmek her geçen gün başarıların artacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok su içtiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğe su içirmek arzularının yerine geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında su içtiği görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye su içirmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek hayallerin yarıda kalacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının su içtiğini görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir