AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek işlerinden belirsizlik olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken kusmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken oruç bozmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kendisini yıpratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir