AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek geleceğine bakacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kötü sözler duylacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının sırtında sivilce gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtını sivilceli görmek işlerinin baltalanacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak en önemli anlarda destek görüleceğine, bereketli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta sivilce görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında sırtında sivilce görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir