AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk silah görmek

Kahve falında bozuk silah görmek

Kahve falında bozuk silah görmek işinde aranan biri haline geleceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk silah gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında bozuk silah görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski bozuk para toplamak kazançlı bir işin başına geçileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında gözleri bozuk olmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk kavun görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk yolda araba sürmek yeni işlere girileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir