AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sandığını açmak

Kahve falında başkasının sandığını açmak

Kahve falında başkasının sandığını açmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının da açık olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalettir.

Kahve falında başkasının sandığını açmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Kahve falında sandık açmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla sandık açmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sandığını açmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında boyacı sandığı görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında sandıkta para görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, helal rızka sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında oymalı sandık görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Kahve falında ahit sandığını görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında meyve sandığı görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir