AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık açmak

Kahve falında sandık açmak

Kahve falında sandık açmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandık açmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında başkasının sandığını açmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarla sandık açmak keyifli olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandık açmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tozlu sandık görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında antika sandık görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sandık görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, istediği oranda da eğleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir