AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sandığı görmek

Kahve falında meyve sandığı görmek

Kahve falında meyve sandığı görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, daha rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve sandığı gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında meyve sandığı görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu sandık görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet eder.

Kahve falında sandık üstüne oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında sandık açmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu para görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandıkta altın görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir